12.7.2010 TEAM1 – Kohti Bishkekiä

Sakke ja Esa starttasi aamulla 8.30 Almatysta hotelli Astanan pihasta. Hotelli yöpymisistä velotettiin sovittu hinta vaikka henkilökunnalla oli kova yritys saada lisätunnilta vielä maksua.

Päivä oli helteinen jo aamusta ja puolenpäivän aikaan tukahduttavan kuuma ja sama sää jatkuu tai oikeasti vielä pahenee mikäli ennusteisiin on luottaminen.Ennuste on annettu tämän hetkisen sijainnin kohdalle (49).Yön lämpötilat ovat onneksi sopivia nukkumista varten.

 

Päivän aikana ei pitkälle ajettu, vain noin 150 km. Ajo olisi muuten parin lepopäivän jälkeen maistunut mutta Sakella alkoi vatsakipu. Helle teki olon entistä heikommaksi kun mikään ei pysynyt sisällä, järkevintä oli laittaa leiri pystyyn ja levätä. Lääkkeitä on mukana ja niitä kuluu. Vatsasairaudet jotka useimmiten johtuu vieraasta bakteerikannasta koituu jossakin vaiheessa lähes kaikkien kohtaloksi.Team2 joka nyt on tulossa Nizhniy Novgorodissa on varustautunut kunnon lääkearsenaalilla ja niistä riittää myös täydennyserä Team1:lle.

Vuoristomaisemat on aina iloa silmälle. Nämä kuvat ovat ohitettuja näkymiä M-33 varrelta.

   

  

Toivotaan että huomenna on parempi päivä ja kaksikko pääsee ylittämään rajan Kirgisian puolelle.

-Capon Lea-

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s