TEAM1 – 26.7.2010 Khorog 3. päivä

Harrin oma selvitys tapahtuneesta: Julkaistu IBAfinland foorumilla( http://keskustelu.ibafinland.fi/viewtopic.php?f=20&t=301&start=80 )

Apua ei ole löydyt Harrin pyörän kuljetukseen, ei sitten millään eikä mistään. Tämä paikka tuntuu hyljätyltä ja koko maata vieroksutaan ainakin kuljetus- ja huolinta-alalla.Vaikka kaupunki on vuoroistoalueen pääkaupunki niin sieltä ei ole yhtään kuljetusliikettä.joka veisi pyörän Dushanben. Suomessa on tehty koko päivä aktiivisesti työtä kahden ihmisen voimin, mutta onnistumisen iloa ei vaan ole saanut kokea. – Ihan uskomatonta.

Huomenna varmaan perustetaan uusi kuljetusliike ja ostetaan kuljetuskalusto – jos se sitten on mahdollista…? Pois täältä on joka tapauksessa päästävä. Seuraava tavoite on rautatien varteen ja pääkaupunkiin.

Spotti on pysynyt samalla paikalla , tästä tuli nyt lepolomakohde.

Team1 kävi tutustumassa myös kaupungin lentokenttään ja sen kiitorataan joka on myös soraa. Adventures nousuja ja sora varmasti lentää. Kenttä sopii kyllä leijan lennätykseen kaikista parhaiten.

Yhdellä foorumilla kirjoitettiin näin: Khorog field in Tajikistan about 2000 m above sea. One of the most difficult approaches of the world. Runway is 1840 m long and 49 m wide. Only one side VFR.

 

Kaupungissa ei ole rautatietä.

Jokiliikenne jäi nyt selvittämättä… voisi päästä Afganistaniin.

– Capon Lea-

Mainokset

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: TEAM1 – 26.7.2010 Khorog 3. päivä

  1. KingCredits sanoo:

    I love browsing your blog because you can constantly bring us fresh and cool stuff, I think that I must at least say a thank you for your hard work.

    – Henry

    http://www.rachatdecredit.net/rachat-de-credit-pour-les-prets-sur-le-salaire.html

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s