5.6.2010 Ystävyys ja avunanto

Tuttu vesipisaroiden ropina herätti miehet Tjumenissa .Pyörät pakattiin vielä sateessa mutta pian alkoi aurinko näyttäytyä. Sadetta on riittänyt ja se näkyy teillä ja kaduilla suurina lätäkköinä joiden syvyyttä on vaikea ennustaa . Rapa roiskuu mutta menoa ei haittaa. Ulkonäkö miehillä alkaa olla jo vakuuttava Kurapyöräilijän Look.

Vaatehuolto ei ole se päällimmäinen asia mutta pyörän pitää toimia. Miehet suuntasi aamusta Tjumenissa olevaan Yamahan huoltoliikkeeseen. Palvelu oli todella hyvää ja ystävällistä. – Kaupan henkilökunta jopa suoritti ketjujen rasvaukset . Nyt on varmaan sellaiset rasvat että niillä mennään pölyisiäkin teitä pitkälle ( tiet ei tosin märkänä pölyä )

 

Seppo ja Esa esittelevät ajettua matkaa Yamaha liikkeen tiloissa. Kilometrejä on kertynyt nyt yli 3000. Keskiarvo 500km / päivä.

Liikkeen edessä auringosta nauttien paistattelee tyytyväisinä : Esa, Seppo , Sakke ja myymälän henkilökuntaa.

Liike sai miehiltämme hyvät suositukset ++++

Täältä liikkeestä miehet suunnisti kaupungin toiselle laidalle tervehtimään paikallisen moottoripyöräkerhon BIKE WIDOW :n jäseniä. Kerholla solmittiin ystävyyssuhteita kahvia juoden ja mistäs muusta kuin moottoripyöräilystä puhuen.

Matka jatkui puolenpäivän jälkeen tietä 402.

 

Omutinskiyn lähellä tien varressa oli motoristi ja Yamaha XT660Z stopissa rengas tyhjänä. Ryhmämme havaitsi että kaveri tarvitsee apua. Motoristi oli nimeltään Marko  joka oli tulossa Vladivostokista ja matkalla … ties minne ? ( kirjoittajalle epäselvää ) Markosta kuitenkin sen verran sain tietää että hän on kokenut matkaaja ja maailman ympäri matka on jo tehty. Kommunikointi ei tuottanut ongelmia vaikka Marko on kuuro mykkä. Hauska ja reilu kaveri Itävallasta .

Takarengas korjattiin ja Markon pyörä laitettiin porukalla kuntoon kahdessa tunnissa. Matka pääsi jatkumaan kaikilla hyvällä motoristihengellä.

Marko lähetti terveisiä hyvälle ystävälleen Jussille ! Jussi asuu siis suomessa ja ajaa BMW :llä.

Jussi , jos tunnistat itsesi ja Markon niin ota yhteyttä.  dustywobbls57@gmail.com tai laita vieraskirjaan merkintä. Marko ja hänen matkansa kiinnostaa varmasti monia lukijoita. Itse en hänestä onnistunut googlettamaan tietoa. Sakke vaihtoi yhteystiedot Markon kanssa  ja olenpa varma että vielä kohdataan.

Seppo , Marko ja Sakke  . Kuva otettu ja välitetty kännykällä , kuvan terävyys puuttuu mutta muistona kuitenkin hyvä.

 

Päivän aikana oli tullut paljon hyviä kokemuksia , enää ei tarvittu kuin leiripaikka. Mittarissa 270km ja leiripaikka löytyi metsäsaarekkeen sivusta tien läheisyydestä. Pitkästä aikaa telttamajoitus.

 

 

Luonnossa liikkuminen ja hyvät tavat eivät ole kaikilla hanskassa Venäjällä. Roskaaminen on ongelma. Lasinsirpaleita on joka paikassa paljon ja niitä pitää varoa. Aina ei riitä edes varominen vaan tapaturmia sattuu. Esa astui lasiin leiripaikalla. Ensiapuvälineet jouduttiin kaivamaan esiin ja käytettiin ns.. venäläistä puhdistusmenetelmää. Haava vaatiikin nyt tarkkaa silmällä pitoa koska lämmintä on + 28 ja kosteutta riittää.

Toivotaan että haava paranee hyvin ja hoito oli oikea.

-Capon Lea-

PS.Sakke lähetti tekstarina Markon tietoja ja linkin.

Markon hieno motto  “ Mikään ei ole mahdotonta “  kun luet niin voit todeta saman.

http://markoxt660z.blogr.at/

Mainokset

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: 5.6.2010 Ystävyys ja avunanto

  1. Ilpo sanoo:

    Mikäs ajoi mp liikkeeseen apua etsimään?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s