TEAM1 – 7.8.2010 Paluu kotiin

Viimeisen päivän ajoreitti : Tartu – Helsinki -Joroinen

Laiva saapui Helsingin Länsisatamaan kello 13.30. – ja vastassa oli Team2 porukka.

Saken rengas puhkesi sinetin piikkiin satama-alueella, mutta paikkaus sujui vaahdolla rupattelun aikana. Matka jatkui kohti Savoa eikä porukka pysynyt muodostelmassa. Ali otti spurtin ja ajoi ilman pysähdyksiä kotiinsa asti, ollen kuitenkin Lippahivossa ensimmäisenä. Sakella oli yhden pysäyksen taktiikka, Mäntyharjulla kun on 5.tien parhaat kahvit ja munkit.Esa saapui joukon viimeisenä ja odotettuna  Lippahivoon, hän ajeli hissukseen ja poikkesi syömäänkin – Kiirettä kun ei ollut enää mihinkään.

Lippahivossa odotti sukulaiset, ystävät ja kylänmiehet sekä iloinen hännänheiluttaja Johnnie. Pihapiiri oli Asta-myrskyn jäljiltä edelleen kaaostilassa mutta kaikkien kasvot loisti onnellisina.Saunan löylyt, kotiruoka ja kylmät juomat uuvutti matkalaiset tehokkaasti jo ennen puoltayötä.

Seuraavana aamuna alkoikin sitten varusteiden ja pyörän pesu.Aika määrän liuotinta piti käyttää ennen kuin esiin tuli se tuttu vanha elukka.Tässäkin pitäisi olla nyt kuva sarja : Ennen ja 24 000km Jälkeen.

Esan lähti ajamaan kohti Kajaania iltapäivällä 8.8.2010 saattojoukkojen kannustamana.

Voimme huokaista helpotuksesta , miehet on kotona jälleen.

– Capon Lea

Kiitos Sakke,Team1 ja Team2 ratsastajat kun tulitte kotiin !

Ps. Sakke kirjoittaa blogiin juttua kun vaan Lippahivossa saadaan nettiyhteydet kuntoon ja aikaa jää istuutua pöydän ääreen. Kotitöitä kun on hiukkasen siunaantunut 70 matkapäivän aikana ja “Asta” pisti vielä omat puunsa samaan soppaan.

 

Life isn’t about how to survive the storm…But how to dance in the rain!

Mainokset

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s