TEAM1 – 5.8.2010 –

Sakke laittoi tekstaria : Taitaa mennä sunnuntaille – lämpöaalto koittelee ja vetää ukoista mehut. Joudutaan vielä kiertämään Kursk koska rakentavat uutta tietä.

Seuraava tekstari tuli illalla: Alilta tippui puhelin , etsi DNA nro.- SIM-kortti pitää kuolettaa.

Kolmas ja viimeinen tekstari: Lauantai on vielä mahdollinen. Tartoon 900 km.

5.8.21010 Ajettu matka ja Viro alkaa jo häämöttää.

********************************************************************************************************************************************************************************************

Toivon ja epätoivon mietteitä taitaa miesten ajatuksissa olla. Viime päivät ovat olleet rankkoja helteisen sään vuoksi. Ilma on kuivaa ja kuumaa ( +40 C ja yli ), se polttaa kasvoja jos visiiri on auki.Tänään satoi hiukan vettä mutta eivät pisarat maata kastelleet vaan ne haihtui saman tien. Sää jatkuu edelleen helteisenä, ehkä Tartossa voi olla jo hiukan allekin +30C. Kosteus lisääntyy mutta sateet ei vielä kastele. Lauantaina ja sunnuntaina on odotettavissa sadekuuroja jotka varmasti huuhtelee Saken, Alin ja Esan matkapölyjä pois ennen kotipihaan tuloa. Team 1 lähti matkaan toukokuun 30.silloin satoi ensimmäisen viikon lähes taukoamatta. Paluu on sitten ollutkin päinvastainen, kuivaa ja kuumaa.

Matkavauhti on selvä merkki myös siitä että tiet eivät ole olleet hyviä ajettavia.Päivätavoitteiden eteen on joutunut tekemään työtä ja tsempaamaan toinen toistaan.Oma jännitys on ollut pyörien tekniikan kanssa. Ryhmä on suunnitellut oman aikataulunsa ja siitä on pyritty pitämään myös kiinni. Alikin kevensi kuormaa puhelimen verran , auttoiko se ajettavuuteen ?  Pienillä asioillakin voi olla suuri merkitys … Tuntuu siltä että ryhmä tekee kaikkensa ollakseen lauantaina Tallinnan satamassa.

To Be or Not to Be ?

Tämä video on sen verran hupaisa ja mietteisiin sopiva että laitoin linkin : http://oppiminen.yle.fi/artikkeli?id=5481   ( Ajetaanko vai eikö ajeta ? – miettii kolme ukkoa hiki päässä , se osio videolta puuttui.)

Päivällä nähtyä:

   

  

-Capon Lea-

Mainokset

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s