TEAM2 – 2.8.2010 Moskova ohitettu

Raportti tulematta , mutta Spotti kertoo että aika legi on taas ajettu n. 700km. Päivän startti oli tapahtunut 9.30 ja majatalo on löytynyt aivan tienvarresta kello 19.20.  ( Yksi aikavyöhyke taas ylitetty ja ero suomeen vain +1h )

Siltä näyttäisi että tiistain etappi on Pietari ja keskiviikkona 4.8.2010 Anders , Kari ja Ilpo kurvaa  iltapäivällä kotipihaan.

******************************************************************************************************************************************************************************************************

Anders raportoi tiistaina kello 5.04  ( suomen aikaa )– aikaisin on siis herätty kirjoittelemaan:

Moi, dödö on pettänyt reissun aikaan niin totaalisesti että päätimme silti ottaa välipäivän Pietarissa.Yövymme siellä kylpylässä. Nyt ei pelkällä kylmällä vedellä suihkuttelu riitä. Ajoimme eilen 710km ja 13 tuntia. Oli huomattavasti helpompi ajopäivä kuin sunnuntaina. Ajoimme Moskovaa kiertävää kehää III:a n.100km alkoi savusumu viimeinkin hälventyä. Pietariin on matkaa noin 400 km ja sieltä Suomen rajalle noin 300km. Venäjän läpiajorangaistus on pian suoritettu. Täällä päin Venäjää löytyy siistejä ja edullisia motelleja. Nytkin asutaan uudessa motellissa jossa on suihku, ilmastointi, LCD-TV jne. Hinta 35€ / nuppi. Pitää vain alkaa ajoissa etsimään niin ei tarvitse ottaa mitään läävää. Taso vaihtelee paljon varsinkin etelämpänä. Ilpolla on hyvät kartat navigaattorissa, mikä on helpottanut ajoa suuresti. Olemme kiertäneet isot kaupungit ja eilinen Moskovan kiertäminen yht.280km olisi todella ollut vaikea tehdä pelkän paperikartan avustuksella. Saas nähdä minkälaiset ruuhkat meitä Pietarissa odottaa.

Terveisin, Antti

 

– Capon Lea-

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s