TEAM1 – 30.7 – 1.8.2010 Matka halki kuuman aavikon

  Harrin kotimatka eteni linnuntietä ja linja-autolla Turkuun 30.7.2010.

Millainen mahtaa olla vielä se tarina jonka Harri kirjoittaa mopon noutokeikasta , sillä sehän jäi odottamaan Dushanben “tallelokeroon” noutajaansa.

*********************************************************************************************************************************************************************************************************

30.7.2010

Sakke , Esa ja Ali lähti matkaan vaikkakin Alin terveydessä ei ollut kehumista , vatsaa väänsi edelleen. Team1 suuntasi rajalle ja pääsikin sinne mutta puomit pysyi alhaalla ja raja oli suljettu. Ei auttanut muu kuin ajaa takaisin sama 200km toiseen kertaan. Sama vuori Aynin ja Tashkentin välillä ei tuottanut erikoisempaa nautintoa , turha ajaminen ja hukkaan heitetty aika ennemminkin sapetti.Päivän aikana ajettiin 500km , mutta edettiin vain 100km. Ajoreitti suunnataan nyt Samarqandin kautta Kaspianmerelle päin.

31.7.2010

Kello on 23.00 ja lämmintä riittää edelleen +30C – päivällä oli +40C . 700 km tuli täyteen. Nyt taidetaan ottaa unet Sakke kirjoitti.

31.7 .2010 ajettua reittiä näkyvissä parin tunnin verran. Yritetään olla huomenna Beynevissa Kazakstanin puolella.

1.8.2010

Uzbekistanissa on talouskriisi ja bensa pula. Ostettiin poliisien avustuksella bensaa ! Hinta 4000 UZS/ litra , normaali litrahinta on 1150 UZS. ( Euroissa normaali hinta 0,55 nyt päivän hintaan 1,912 )

Bensan oston jälkeen saimme poliisisaaton samaan hintaan kaupungin läpi.

Helle on ihan sietämätön ja ei kun vaan pahenee täällä aavikolla. Päivällä lämmintä +45C ja ennuste lupaa +52C. – pois on päästävä.Ajamme pitkää päivää ja yötä.

Beineun ennuste lupaa:

 

Päivän ajomatka etenee edelleen, Team1:llä kellon ollessa 22.00.

Kuvia matkan varrelta:

-Capon Lea-

 

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s