TEAM1 – 28.7.2010 – Dushanbe

Sakke, Esa ja Ali ajoi 430 km tosi kuumassa säässä +35. Ilmavirta ei matkalla viilentänyt kun keskivauhti oli reippaasti alle 50km /tunnissa. Ajamiseen käytettiin 10 tuntia.Oli helpotus kun määränpää Dushanbe viimein saavutettiin, päivä oli rankka huonosta tiestä ja kuumuudesta johtuen.

Suihku teki terää ja sen jälkeen parturin käsittelyyn. Parturissa lähti kuukauden aikana kasvanut pituus hiuksista ja parta leikattiin milläs muulla kuin veitsellä.Veitsi oli hyvässä terässä eikä lipsunut. Illalla oli vielä vaatehuoltoa ( nyrkkipyykkiä ).Huomenna on huoltopäivä myös pyörille.Öljynvaihto elukkaan ja Esan pyörään vaihdetaan ketjut ja rattaat.

 

Tässä kahden päivän ajomatka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvia matkalta:

  

 

-Capon Lea-

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s