TEAM2 – 27.7.2010 Kazakstan , Balqas järvi

Lisäys 28.7.2010 , Antilta tullut raportti kello 3.39 suomen aikaa:Saavuimme tavoitteen mukaisesti Bailkash järvelle trippimittarin näyttäessä 700 km.Ylitimme rajan Bishkekin ison raja-aseman kautta. Pääsimme läpi reilussa puolessa tunnissa. Ei mitään turhaa byrokratiaa tai rahannyhtämistä. Ei teknisiä ongelmia.Nyt jatkamme kohti Astanaa niin pitkälle kuin päästään ja päivää riittää. Tuuli on kova , mutta tie on hyvä.

Capon-Lea kirjoitti 27.7.2010:

Team2 ei ole lähettänyt raporttia mutta kirjoitan mitä Spotista saan selville. Lisään myöhemmin Andersilta tulevan raportin. On ihan ymmärrettävää että pitkän ajopäivän jälkeen kaatuu suoraan sänkyyn ja nukahtaa kesken lauseen.Kauniita unia, lepo on tarpeen.

Päivän ajomatka alkoi Toktogul:sta ja päättyi  Balqas järven eteläkärkeen.Matkalla  on pituutta noin 650-700 km. Aamusta Spotti ei lähtenyt seuraamaan jälkeä, siksi ikävä suora viiva näkyy aamupäivän kohdalla. –tuskin kuitenkaan lentämällä kuljettu. Aamupäivästä Bishekiin asti on maasto vielä vuoristoista sen jälkeen alkavatkin Kazakstanin suuret arot.

Rajanylitys on tapahtunut Kordaysta Bishekin yläpuolelta samasta portista jota Team1 käytti.

Spotti pysähtyi majatalon kohdalle kello 21.00.

  Mielenkiintoinen järvi

Balqaş (kazakiksi Balqaş köli, Балқаш Көлі) on matala, laskujoeton järvi Kazakstanin kaakkoisosassa. Balqaş on Sisä-Aasian toiseksi suurin järvi Araljärven jälkeen. Järven pinta-ala on nykyään noin 17 000 km², mutta Araljärven lailla se kutistuu, koska useat järveen aikaisemmin laskeneet joet on ohjattu maatalouden ja teollisuuden käyttöön. Suurin järveen laskevista joista on Ili. Järven keskisyvyys on 5,8 m ja syvin kohta 25,6 m. Järven länsiosa on makeaa vettä ja itäosa suolavettä.

Muutamia vuoristokuvia aamupäivältä ja iltaa kohti maisemat tasoittuu.

 

 

   

  

– Capon Lea –

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s