TEAM1 –27.7.2010- Tienpäällä, kohteena Dushanbe

 

Miehet oli saaneet aamulla kuulla suru-uutisen. Puolalainen motoristi Robert K oli kuollut edellisenä päivänä Iskahimissä. Tarkempaa tietoa ei ole tapahtuneesta. Sakke tunsi Robertin. Sanoja ei ole tähän suruun, vain hiljaisuus näiden jylhien vuorien vierellä.

Syvä kunnioitus motoristiystävälle ja osanottomme Robertin läheisille. 

**************************************************************************************************************************************************************************************************

Tadzhikistanissa kello oli 9.00 ja kaikki tavarat pakattuna. Miehet odotti autoa joka oli saatu sovittua edellisenä iltana pyörän kuljetusta varten.Kello oli 11.11 kun karavaani pääsi matkaan. Sakke, Esa ja Ali pääsivät pitkästä aikaa pyöriensä päälle ja Harri istui jo valmiiksi hikiseen Toyota Hiace pakettiautoon josta oli poistettu takapenkit ja tehty pyörälle tilaa.Lähtö viivästyi koska paikalle saapui ensin liian matala auto johon pyörä ei mahtunut.

Motoristien matka eteni päivän aikana 270 km , mutkittelevaa ,joenvartta seuraavaa M41 tietä. Päivä on helteinen +35. Tavoite on päästä huomenna Dushaben. Saas nähdä ehdimmekö , sillä vastaantulijoilta saimme tietoa että joudumme käyttämään kiertotietä. Suorin tie on suljettu, ilmeisesti sortuman vuoksi.

Päivä päättyi 10 ajotunnin jälkeen kaupunkiin : Kalaikhum , kello 21.25.

Rankkapäivä ja väsyttää.

  

Tätä rataa mentiin.

– Capon Lea-

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s