TEAM1 25.7.2010 Khorog – Mopo laitetaan laatikkoon

25.7.2010 väliaikatiedotteessa kerroin Harrille tapahtuneesta onnettomuudesta ja se on harmittanut ja masentanut meitä kaikkia. Reissussa voi sattua ja tapahtua mutta matka pitää ottaa sellaisena vastaan kun eteen tulee ja tehtävä mitä on tehtävissä.Ajoreittiin tullaan tekemään myös muutos koska yksi pyörä on pelistä pois – ketään ei jätetä itsekseen. Harrin ja Alin oli tarkoitus tulla lyhempää reittiä takaisin mutta nyt koko kolmikko ajaa yhdessä paluumatkan Venäjän kautta Suomeen.Tarkemmin suunnitelmista kuullaan myöhemmin.

Harri on saanut lääkärissä diagnoosin solisluun katkeamisesta ja se tarkoittaa että pyörän päällä ei matka enää etene.Pamir Highway:n korkeus ennätykset tuli plakkariin ja sulka hattuun.Pituus jäi hiukan vajaaksi mutta koettelemuksia ja hienoja kokemuksia oli sitäkin runsaammin. Harrilla on huomiselle aika sairaalaan jossa otetaan röntgenkuva vammasta. Kotiin paluu tapahtuu varmasti aika nopealla aikataululla sen jälkeen kun mies on saatu matkustuskuntoon teipattua ja sidottua. Yksityisillä lääkäreillä ei ilmeisesti ole kuin tietoa sillä hoitotarvikkeet ovat lähtöisin miesten omista ensiaputarvikkeista. Matkan aikana on terveyden kanssa ollut jos jonkin moista tapahtumaa ja ensiaputaidot on olleet puntarissa useamman kerran.Hyvin on ryhmä osannut varautua ensihoitojen suorittamiseen ja kekseliäisyyskin on pulpauttanut ideoita tarvikkeiden puuttuessa.( Polvisuojuksesta tulee erinomainen tuki kädelle jos sitä joudutaan sitomaan kantositeellä ylös.)Ensiapukurssi tai pieni kertaus ennen tämän tyyppiselle matkalle lähtöä onkin hyvä suositus kaikille.

Pamir Highway on adventures ajoa.

Sakke, Ali ja Esa saivat valmiiksi Harrin pyörälle puisen kuljetuslaatikon. ( 2,3m x 1.0m x 1,5m ) ja tälle suurehkolle paketille etsitään kumipyöräkuljetusta Suomeen.Kuljetus ja huolintaliikkeille on lähtenyt kyselyitä ja tarjouspyyntöjä sähköpostitse Lippahivosta. Maanantai aamuna alkaa sitten tositoimet kun puhelinlinjat aukeaa.

Sakke antoi raporttia vaatteista ja varusteista:

Rukkan ajovaatteet kesti kaatumiset ehjänä sekä niiden suojat toimii tositilanteissa.Rukkan Fleece ja Outlast asut pitivät lämpimänä.Motogo saappaat suojasi jalkoja ja piti ne myös kuivana sadekelillä.( Jokiosuudet on pahoja , silloin tarvittaisiin kyllä kahluusaappaat kuten perhokalastajilla.)Kaikki tarvikkeet kesti myös kuivana Ortlieb pusseissa.

Linkki FIN2PAMIR varusteisiin : http://sites.google.com/site/fin2pamir/epquiments/cloathes

 

Löysin Venäjänkielisen videon joka kertoo Pamirista ( just sen verran ymmärsin ) Filmillä näkyy maanvyörymistä pätkiä. Teitä on paljon ollut poikki ja myös siltoja romahtanut miesten ollessa Pamirilla , voimme olla onnellisia että he eivät ole olleet väärässä paikassa väärään aikaan.

 

K-18 !!!

Viimeinen raportti tuli Alin äänellä : “ Perse repesi !!!  “  ( Olin puhumassa Saken kanssa kun ääni kuului taustalta ) Kysyin jo hädissäni että mitä siellä nyt tapahtui , teloiko Ali itsensä ?                                                                                           “ Ei , siltä vaan repes housut”. Sakke vastasi tyynen rauhalliseen tapaansa ja naurahti.

Huh huh … onneksi vaan housut ja nekin vapaa-ajan lökärit

-Capon Lea-

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s