TEAM2 24.7.2010 Reittimuutos

Antti ( Anders) raportoi tekstiviestillä:

Suunnitelmat on muuttunut siten että ajamme Kirgisian ja Kazakstanin läpi Venäjälle ja sieltä Suomeen.Siten meillä on enemmän aikaa ja olisi vähän hölmöä ajaa samaa reittiä takaisin.Toisaalta vältämme Uzbekistanin huonot tiet. Minun ja Karin lisälenkki ei ollut turha koska Ilpolla olisi hankalampaa nostaa pyörää yksin.Jokainen meistä on kaatunut purojen ylityksissä ja silloin on hyvä kun apu on lähellä. Kyllä ihmiset auttaa, mutta aina voi sattua jotain pahempaa. Ilmeisesti Team1:n pojilla ei ollut ongelmia Kirgisiassa ja rajanylityksissä. Ajamme täältä suoraan Murghabiin koska silta on romahtanut eteläisellä reitillä.

**************************************************************************************************************************************************************************************

Tekstiviestejä ei tullut enempää päivän aikana , tähän ikävä kyllä tyytyminen. Uskoisin kuitenkin että Anders laitta raporttia kun kenttä on parempi.

Aamulla ilmoitin molemmille ryhmille toisen tiimin sijainnin koordinaateilla ja silloin etäisyys oli ryhmien välillä 147km. Spotin mukaan ryhmät tapasivat toisensa ( pisteessä 32 ) kylässä nimeltä Mardz.

  Itse kylästä ei löytynyt yhtään kuvaa.

Miehillä on varmaan ollut liipasinsormi kameran napilla , odotellaan jos vaikka saataisiin omia kuvia peliin.

Spotin mukaan Anders , Kari ja Ilpo lähti liikkeelle kello 10.50 saavutti päivän tavoitteen kello 21.22. – pitkä päivä.  Myrghabista on löytynyt motelli tai jokin muu katollinen yöpymispaikka satelliittikuvan perusteella.

Paljon juttua varmasti tähänkin päivään mahtuu.

– Capon Lea-

 

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s