25.7.2010 Väliaikatiedote – Tapaturma

Tänä aamuna on viestit kulkeneet ja olen saanut tietoa eilisestä.Päivän aikana sattui ja tapahtui.

Ryhmät tapasivat toisensa mutta tapaamiseen ei saatu sitä iloa mitä odotettiin.Harri oli kaatunut juuri vähää ennen kohtaamispaikkaa ajettuaan koiran päälle. Irrallaan juoksentelevat eläimet ovat arvaamattomia ja varsinkin koirat jotka saattavat juosta kohti pyörää tai sen vierellä.Suurikokoinen koira jäi kohtalokkain seurauksin Harrin pyörän alle.Kaatumisella oli ikävät seuraukset myös Harrille, sillä häneltä katkesi solisluu.Pyörä sai myös vaurioita: Sivulaukut rytyssä, kate vaurioitui ja irtosi ,vilkut särkyi sekä koko pyörä sai naarmuja ja ruhjeita.

Onni oli onnettomuudessa mukana. Ajovarusteet suojasi Harria erittäin hyvin ja ne myös kesti ehjänä tämä onnettomuuden.

Harri sai Alilta ja Sakelta ensiavun.Saken polvisuojaa käyttäen tehtiin Harrin kädelle kantoside jonka avulla luunpäät saatiin kohdakkain.Kipulääkitys annettiin ja tänä aamuna varmistui diagnoosi lääkärissä oikeaksi. Solisluu kuvataan vielä huomenna maanantaina ja laitetaan uudelleen pakettiin.

Harrin matkanteko pyörän päällä keskeytyi ikävällä tavalla ja hän joutuu tulemaan kotiin lentäen.

Sakke,Ali ja Esa on nyt timpurin hommissa ja rakentavat kuljetuslaatikkoa pyörälle.Suomessa aloitetaan kyselemään ja etsimään kuljetusta maanantai aamuna kun kello tulee 8.00 ja firmat aukeaa.

PS. Jos tiedätte jonkin yrityksen joka voisi hoitaa pyörän kuljetuksen takaisin kotiin niin ota yhteyttä minuun:  lea.hayrinen@pp.inet.fi tai puh : 0400-273510.

 

Kirjoitan illalla juttua vielä Team2 eilisen päivän matkasta + tietenkin Team1 uudet uutiset.

 

-Capon Lea-

 

 

 

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s