TEAM1 – 23.7.2010 Ak-Baital 4655m

Startti tapahtui kello 10.12 , Sary Tash N39 43 48 – E73 14 50

  

Päivän aikana ryhmä eteni 240 km. Matkan varrella saimme kuulla Bulgarialaisilta pyöräilijöiltä teiden huonosta kunnosta.Siltoja on romahtanut runsaiden sateiden vuoksi ja teitä on poikki useista eri kohdista. Vastaantulijoita jututetaan aina kun siihen tulee mahdollisuus ja haetaan vaihtoehtoja reiteille.

Rajamuodollisuudet sujui nopeasti.Kirgisian puolella aikaa meni vain 15min ja Tadzhikistanin puomilla 45 min. – Ei ongelmia.

 

 

 

 

 

 

 

Kara-Kul

Kara-Kul (Qaroqul) on järvi Tadzikistanissa. Se sijaitsee korkealla Trans-Altain vuoristossa. Järviallas on meteoriitin tekemä kraatteri, jolla on ikää alle 5 miljoonaa vuotta. Kraatterin läpimitta on 52 kilometriä ja se on nuorin näin suurista kraattereista.

 

Kraatterin keskellä on samanniminen järvi ja eroosio on ehtinyt muokata sitä jonkin verran. Kraatterin sijainti on 39° 1′ pohjoista leveyttä, 73° 27′ itäistä pituutta.

 

 

 

 

 

 

   

Tämän päivän huippukohta  oli kello :14.14 – Ak-Baital.

Lakipiste oli 4655 metrin korkeudessa ja meidän päämme pilvissä.Tie oli pinnaltaan ihan ok – ei ongelmia.Lämpötila + 6 ja pilvistä.

 

 

 

 

 

  

 Murghab

Murghab (tadžikiksi Мурғоб )on pieni kaupunki itäisessä-Tadzikistanissa. Nimi Murghab tarkoittaa lintujen jokea. Murghabin asukasluku on 4,000.

  

 

Päivän tavoite Murghab saavutettiin 7,5 ajotunnin jälkeen.Keskinopeus hiukan yli 40km/h.Huomenna olisi tarkoitus ajaa kaupunkiin nimeltä Ishkashim, mutta reitti on vielä epäselvä koska kuulimme että sade oli vienyt välitien toissapäivänä.

Yhtyykö huomenna tiimien tiet , löytyykö polku jolla ei ole ylipääsemättömiä esteitä ? – Huomenna kuullaan.

Videot : Tadzikistanista ja  Pamir Highway:lta

– Capon Lea –

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s