TEAM2 ja 3 – 21.7.2010 Treffit Aynin risteyksessä

Raportointia tapahtui tiuhaan tahtiin iltaan asti, Team2 , Team3 ja Lippahivon välillä.Tilanne oli sama kuin eilen, ryhmien väliset viestit eivät kulkeneet.Lippahivosta toimi yhteys kaikille ja ajo-ohjeita ja sijainteja annettiin sekä tiedotettiin koordinaattien avuilla. Kaikki toimi hyvin ja tiimit yhdistyi sovitussa kohdassa lähes aikataulun mukaisesti.

Ilpo ( Team3 ) ylitti Uzbekistanin rajan aamulla ja lähti ajamaan Samargantin kautta kohti Tadzhikistanin rajaa. Ajoa-aika oli Ilpolla tiukalla, mutta rautaperseenä se ei tuottanut vaikeutta.Ilpo ehti rajalle ennen sen sulkeutumista ja pääsi viimeiselle 100km vuoristoiselle loppusuoralle iltahämärässä.Seurasin netin kautta etenemistä ja annoin tilannetietoja Team2:lle. Matkaa ei ollut enää jäljellä kuin reilu 20 km kun spotti lopetti liikkumisen.Anders ja Kari odotti jo kärsimättömänä.Ehdin antaa kaksikolle Ilpon viimeiset koordinaatit ja kehottaa heitä menemään vastaan, kun samalla sain viestin:”Ryhmä koossa”. Spotti häviää joskus kun tie kulkee kapeissa vuoristosolissa. Arvioin myös itse Ilpon vauhdin kovemmaksi ja saapumisajan sen vuoksi väärin.

– Kyllä kuulkaa helpotti, nyt kaikki näkyy kartalla ja porukka pian täydellisenä koossa Pamir Highway koitokseen.

Kari ja Antti raportoi:

Yösija löytyi eilen illalla vasta kolmannesta hotellista.Paikalliset ihmiset oli hyvin avuliaita ja ajoivat meidän edellä hotellilta toiselle neuvoen tietä.Samanlaista etujoukkoa oli rajaseudulla kun etsimme avointa raja-asemaa. Kiitos heille ystävällisyydestä ja avusta.Rahastusta ja sen yritystä tulee vastaan joka paikassa.

Uzbekistanin tiet oli heikossa kunnossa kuten info muutenkin. Tadzhikistanin puolella tie oli vastaavasti rajalta nykyiseen paikkaan aivan mahtavan hyvä.

Anders, Kari ja Ilpo leiriytyi kaupunkiin. Alla Ilpon päivä rykäisy n.800km ja leiripaikka sat.kuvana.

  

  

Alarivin kuvat ovat Aynista ja yläpuolella oleva jokimaisema oli treffipaikka.Vuoristot ja tunneli on nähty päivällä.

Tässä vielä kartalla tilanne Team1 ja Team2+3 välillä

A= Sakke, Esa , Harri ja Ali

B= Anders, Kari ja Ilpo

-Capon Lea-

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s