TEAM2 Anders & Kari 20.7.2010 – Tadzhikistanissa

Anders ja Kari ovat tänään ylitelleet rajoja pariinkin otteeseen. ( heillä ei ole Spottia josta voisi nähdä etenemisen ja sijainnin.)

Tilanne on vaikea sillä puhelinyhteydet eivät ole toimineet Ilpoon.Kaksikolla ei ole myös kunnon paperikarttoja mukana josta he voisivat kertoa Lippahivon tiedotuskeskukseen sijaintinsa ja suunnitella tarkemmin reittejä.

Miehet raportoi:

1.yö vietetty puskassa lähellä Uzbekistanin rajaa Kazakstanin puolella.Tänä aamuna ylitettiin rajan heti ensimmäisenä kun se aukesi.Hommat eivät mene suunnitelmien mukaan.Saimme lopulta ajaa Uzbekistanin sightseeingä ihan kiukulla koska vasta kolmas rajanylityspaikka tärppäsi , kaikki tullit selvitettiin.Raja-asema oli Ainab tai jotain ….Lämpötila +37 .Olemme yrittäneet lähettää viestejä Ilpolle ja soittaa.- Ei vastaa.Etsimme nyt hotellia.Väsyttää.

Kari ja Anders ehdottivat tapaamispaikkaa johon molemmilla on vielä pitkän päivän ajomatka.Koska viestit ei kulje sillä leveysasteella niin toimin keskuksena ja tiedonvälittäjänä.Ilpon sijainti on tiedossa ja hän siirtyy aamulla Tadzhikistanin puolelle. Ilpolle on lähetin Karin ja Andersin ehdottaman tapaamispaikan koordinaatit ja kaupungin nimi.

Huomenna onkin seurattava Ilpon spotin liikkeitä ja katsottava että se lähtee kohti annettua pistettä. Toivotaan että puhelinliikenne alkaisi toimia suoraan miesten välillä ja tämä epätietoisuus loppuisi kaikilta.

-Capon Lea-

 

Ҷумҳурии Тоҷикистон 
Tadžikistanin tasavalta
  —– lue lisää maasta http://fi.wikipedia.org/wiki/Tad%C5%BEikistan


 

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s