TEAM1 ja TEAM2 – 20.7.2010, Treffit joenrannalla

Nyt on ollut kiire päivä täällä Lippahivon tiedotuspisteessä.Kaikki “tiimit” ovat kyselleet toistensa sijainteja pitkin päivää.Koordinaatteja on lähetelty tiuhaan tahtiin. Puhelinyhteys ja tekstiviestit ei ole toiminut tiimien välillä koko päivänä. Onneksi sentään Lippahivoon yhteydet pelaa ja täältä takaisin joka tiimille. Tunnen itseni aivan keskusneidiksi joka piuhoja yhdistelee. ( tai ainakin yrittää )

Keskuksen ongelmana on erikieliset ja ikäiset kartat joita tiimeillä on mukana.Paikan nimet saattavat olla aivan eri tavoin kirjoitettu kuin Google Map tai Spot-kartta.

Onnellisesti kuitenkin saatu yhdistettyä Team1 ( Sakke & Esa ) ja Team2 ( Ali & Harri ) Heidän tavoittaa nyt leiristä: Latitude :41.54868 , Longitude :72.48756

 

Tässä ajetut päivän kuviot:

TEAM1 Sakke ja Esa

Sakke ja Esa ajoi vuoristoteitä joilla tänäkin päivänä tuli vesiesteitä vastaan ja tie oli poikki.50 cm syvä uoma joka virtasi tien poikki, ylitettiin onnistuneesti ja matka jatkui eteenpäin ilman U-käännöstä.

Parivaljakko ajoi 550km.

 

 

 

 

TEAM2 ( Harri ja Ali )

Alilla ja Harrilla oli aikamoinen ajopäivä, se alkoi jo ennen kukon laulua ja jatkui 15 tuntia.Rajamuodollisuudet meni joustavasti puolessa tunnissa. Maasto muuttui pian rajan jälkeen vuoristoiseksi.Tasankoaluilla näkyi jurttia ja lukemattomia lammas-ja hevoslaumoja.Lämpötila oli + 35.Korkein kohta tänään 3175m ja lämpötila siellä +12.

Kohtaamispaikaksi oli aikaisemmin sovittu Toktogul .Ilmeisesti kaksikon vauhti oli niin kova että jarrutusmatka piteni ja miehet ajoi sovitusta paikasta ohi lähes 100 km.Team1 liikkeistä ei tiedetty kun puhelin ei saanut yhteyttä.

TEAM2:lle viestiteltiin STOP merkkiä Lippahivosta ja annettiin TEAM1:n sijainti tiedoksi.

Harri ja Ali jäivät laittamaan leiriä pystyyn ja odottelemaan TEAM1 saapumista.

 

 

 

 

 

 

 

Kuvakoosteessa maisemia tieltä M41 jota molemmat ryhmät ajoi parin tunnin aikaerolla.

 M 41 , Tien Shan Highway

 

  

Huomenna jatkuu :Ajetaanko vai pidetäänkö vapaata ? juttuja on varmasti paljon kerrottavana puolin ja toisin.

– Capon Lea-

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s