TEAM2-18.7.2010 – Saryshagan – Shu

Harri raportoi:

Aamulla lähdimme liikkeelle aikaisin n.kello 7.00 ja tarkoitus oli löytää motoristien kokoontumisajopaikka josta kuulimme paikallisilta. Emme kuitenkaan onnistuneet löytämään leiriä joten jatkoimme matkaa. Tie A 358 oli jo huomattavasti hitaampaa ajaa kuin aromaisemissa kulkeva M 36.Ajosää oli lämmin +30.Päivän aikana plakkariin tuli 340 km ja yöpaikka löytyi etsimättä eteen tulleesta hotellista. Huoneisto jonka vuokrasimme neljälle hengelle maksoi vain 30€ ja kaikilla mukavuuksilla ilmastoinnista alkaen. Todella hyvä kämppä.Huomenna pidetään 1. lepopäivä ja tehdään pieniä huolto- ja paperihommia.( – jos ei nyt kokopäivää niin ainakin aamupäivä.)

Yritimme ottaa yhteyttä Team1 parivaljakkoon ja kertoa heille ajosuunnitelmistamme joista oli tehty päätös.Sakkea ja Esaa ei kuitenkaan saatu langanpäähän – kentät on huonot vuoristoalueella jossa heidän tiedetään liikkuvan.

Suuri päätös on tehty: Harri ja Ali ylittää Kirgisian rajan ja liittyy Team1 ryhmään, joka ajaa Etelä-Kirgisian läpi Pamir-Highway:lle.Anders ja Kari kiertää Kirgisian Uzbekistanin kautta jossa tapaavat puolen viikon maissa Ilpon. Ilpo on tällä hetkellä ajamassa Irakissa kohti Teherania.

Näin se matka eteni tänään ( Saryshagan – Shu ) ja huomenna jatkuu:

Kuvakimara päivällä nähdyistä maisemista:

   

  

Kiitos Harrille juttutuokiosta.

-Capon Lea-

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s