16.7.2010 TEAM1- Karakol

 

Yö oli viileä vuoristossa 2800m korkeudessa.Ylempänä lämpötila laski pakkasen puolella mutta Esa ja Sakke ei vielä sitä kokeneet.Aamulla +5, kun leiriä purettiin ja pyörät käännettiin takaisin Karakolia kohti.Suunniteltu reitti oli ummessa maanvyörymän vuoksi. Tämä vuoristoon tehty reissu oli MENO-PALUU.Tienpää tuli vastaan kun irtonaisia kiven murikoita oli kasoittain, näytti kuin tie olisi loppunut seinään.Sortumavaara oli edelleen enemmän kuin mahdollista ja vyöryyn joutuminen olisi hengenvaarallista. Matkaa jatkettiin turvallista paluureittiä eiliseen lähtöpisteeseen.

Paikallisten nuorten avulla löytyi kaupungista opiskelijoiden talo jossa oli nettiyhteys.Suomi oli tuttu paikka täälläkin ja joukosta löytyi opiskelijaneito joka on tulossa syksyllä Lapin yliopistoon opiskelemaan.Ehkäpä yhteystietoja taas vaihdettiin ja kenties joku päivä tavataan.

Terveys on parempaan päin menossa kun on siirrytty taas omiin retkimuoniin.Esan korvanlehti saa päivittäishoitona puhdistusta ja salvaa.Kuumuus ei kyllä edistä paranemista, tänäänkin kaupungissa +40.

Nettiyhteydet ovat todella harvinaisia ja vaikeasti löydettäviä.Sakke pääsi purkamaan kameran muistikorteista kuvia ja niitä voimme vain ihailla. Paremmalla ajalla ( sitten joskus… )  kuvakansioitakin järjestetään ja turhat otokset poistetaan.Nyt keskitytään ajamiseen.

 

http://kuvablogi.com/blog/9421/38/  ( Mongolian alkutaivalta )

http://kuvablogi.com/blog/9421/39/  ( Venäjältä ja Mongoliasta – valikoituja)

http://kuvablogi.com/blog/9421/40/  ( Mongolian Gobi – Venäjä, Barnaul )

http://kuvablogi.com/blog/9421/41/  ( Mongolia – valikoituja )

Saken koko kuvablogi: http://kuvablogi.com/blog/9421/

Näistä maisemista huomiseen.

 

-Capon Lea-

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s