14.7.2010 TEAM2 – Kazakstanin rajalla

Harri soitti ja raportoi:

Päivä alkoi tosi aikaisin, kuuden maissa. Motelli oli sellainen että ei oikein halua sitä mainostaa eikä oikein muistellakaan. Vessa oli pihalla ja jalanjäljet näytti paikan johon voisi tähdätä.Ei hyvä mutta ei kalliskaan.

Ufassa oltiin 7.30, tarkoitus oli ohittaa se kiertoteitä mutta hiukan harhailtiin ja ajoimmekin kaupungin läpi ihan sujuvasti.

Maasto muuttui Ufan jälkeen vuoristoiseksi ja sää sen myötä sateiseksi ja sumuiseksi, näkyvyyttä oli vain 20m pahimmillaan.Teiden kunto on heikentynyt ja nyt ajo on jatkuvaa rynkytystä.Lämpötila oli viileä sateen aikana, vain+13. Keskilämpötila pysytteli hiukan alle +20 koko päivän. Ajosää oli aika ikävä , pientä tihkua kokoajan.

Ajoimme pitkän päivän ja illalla olimme klo 21.00 Kazakstanin rajalla. Teltat laitettiin pusikkoon pystyyn ei ollenkaan huono vaihtoehto verrattuna viimeöiseen.

Chelyabinsk kierrettiin etelän kautta .

Päivällä ohitettuja maisemia:

  

  

  

Tässä päivän ajettu, jäi vähän alle 700 km.. ( – muutama piste alkutaipaleelta puuttuu )

Kiitos Harrille oli taas mukava kuulla matkastanne. Puhuimme myös Kazakstanin maan tavoista ja kerroin vielä Saken terveiset ja ohjeet.

-Capon Lea-

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s