12.7.2010 TEAM2 – Päivän rastina:Nizhniy Novgorod

 

Harri raportoi :

 

Edellinen yö nukuttiin motellissa Pokrov kylän länsipuolella.Motelleja löytyy tienvarrelta hyvin, niitä on noin 100 kilometrin välein. Motelli johon Team2 jäi oli siisti ja hyvin varusteltu:Ilmastointi, TV, suihku siis kaikki mitä tarvittiin.

MM-jalkapallon loppuottelun Espanja-Hollanti jaksoi katsoa loppuun asti vain Anders, muut simahti kesken pelin.Espanja voitti 1-0.

Aamulla lämmintä oli +27, hikinen ajokeli oli tulossa.Startti tapahtui 9.40 paikallista aikaa.

Tämä tyypillinen pikkukylä ei poikennut muista nähdyistä kylistä.Samaa kaavaa toimii joka puolella.

Päivän ajomatka oli 335km, juuri sopiva tälle helteelle.Aurinko porotti pilvettömältä taivaalta ja mittarissa +32.Maisemat on jatkuneet samanlaisena kaksi päivää.Peltoa, pusikoita, pieniä töllikyliä ja suoraa tietä. Puuduttavaa…

Hienona kokemuksena oli Pietarin kehätie, se oli hulppeassa kunnossa ja muutenkin toimiva.Moskovan kiertotie ( A107 ) ei ole samaa tasoa, mutta ajo oli sujuvaa – oikein hyvä vaihtoehto Moskovan ohi kulkevalle. Poliisipartioita on nähty ja joitakin valojen vilkutuksia havaittu mutta pysäytyksiä ei ole tapahtunut.Kaupunkien ohitusteillä on 60 rajoitukset mutta yleinen ajonopeus on todettu olevan 80, eikä poliisit näytä tähän puuttuvan.Pelisilmää kuitenkin hyvä olla liikenteessä.Isojen autojen suojissa sekä vasenta kaistaa kun ajelee niin ei turhiin tarkastuksiin tule kutsua.

Ryhmässä ajaminen vaatii vielä totuttelua näiden “ylileveiden” kuljetusten kanssa.Pientä hippaa on tullut otettua muutaman kerran sivulaukulla kaiteeseen ja kaverin pyörään.Kalustovauriot on onneksi pieniä: 1 vilkunvalon oranssikupu.

Matka eteni M-7 tietä kaupunkiin nimeltä: Nizhniy Novgorod – Oka joen rantamaisemiin.Saapumisaika oli 14.00.Kiitos Karille Hotellin varauksesta.

Huomenna onkin tiedossa taas pitempi siivu aurinkoista maantietä, siihen valmistautuen on lepo paikallaan.Motellin ilmastointi toimii ja se on kyllä hyvä.

 

Maisemat matkalta:

  

  

Kiitos Harrille päivän tapahtumien kerronnasta.Kukahan mahtaa raportoida huomenna ?

Huomiseen

 

 

-Capon Lea

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s