11.7.2010 TEAM1- Almaty huoltopäivä

Saken ja Esan toinen päivä Alma-Atassa. Päivä oli pyhitetty huoltohommiin.

Sakke vaihtoi Elukkaan ketjut ja rattaat jotka olivat jatkuvista “nimismiehenkiharoista” johtuen täysin loppuun kaluttu.Suodattimet tarkastettu ja pientä muttereiden kiristelyä – Ei ongelmia.

Esan pyörä huollettiin hiljattain Barnaulissa ja siihen ei ollut nyt tarvetta tehdä mitään.

Esalla olikin oikein kunnon vapaapäivä kun niistä vähäisistäkin hommista hän päätti vapauttaa itsensä. Pyykki lähti Hotellin pesupalveluun. Yksi tärkeä asia siinä pyykkiä jättäessä unohtui. – Palvelun hinnasta sopiminen. Puolenpäivän jälkeen puhtaat vaatteet oli valmiina ja lasku esitettiin maksettavaksi. Lasku oli aivan tähtitieteellinen – Sillä rahalla olisi ostettu jo vastaava määrä uusia vaatteita.Vapaa-aika alkoikin muuttua esitetyn laskun jälkeen täyspäiväiseksi neuvotteluksi. Neuvotteluiden myötä laskusta hävisi puolet, mutta siitä huolimatta maksettavaa jäi reilusti.

Matkan aikana on jo totuttu siihen että ulkomaalaiselta yritetään ottaa kaikki irti ja joka paikassa. Sitä tosiasiaa ei pidä hetkeksikään unohtaa. Ei hetkeksikään!

Hotelli Astana on edullinen yöpymisien osalta, mutta jostakin se raha otetaan.- eli palveluista joita auliisti tarjotaan. Palvelua esiintyy kaikkialla, esim. taksissa.”Haluatteko että laukkunne laitetaan takakonttiin ?” – jos vastaat kyllä niin taas nousi hinta. Palvelu ja hinnoittelu tempaistaan kuin kani hatusta ja näistä tempuista ikävä kyllä turistit maksaa.

Astana jätetään aamulla ja matka jatkuu vuoristomaisemien kautta Kirgisiaan.

-Capon Lea-

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s