8.7.2010 Elukat Kazakstanin pellolla

Eilen oli motoristijoukko hyvästelleet toisensa ja hajaantunut eri reiteille. Peter ( tanskalainen kaveri) lähti ajamaan kohti Mongoliaa , sieltä jälleen Venäjän kautta Japaniin ja Australiaan. Andrei jäi mökilleen Altaille ja Australialaiset kaverit palasivat Barnauliin. Sakke ja Esa ajaa taas kahdestaan.

Yöpaikka löytyi eilen illalla juna-aseman majatalosta. Illalla satelliittikuvaa tutkiessani epäilin heidän yöpyvän jossakin tavaravaunussa , en kovin paljoa erehtynyt.

Aamulla kun kello näytti yhdeksää oli tavarat pyörän päällä ja elukat suunnattu kohti Kazakstanin rajaa.Matkaa rajalle oli Aleysk:n kylästä vajaa 200 km – Ennakoitu ajoaika oli noin 2 tuntia. Tie kulkee tasaista peltomaisemaa lähes koko matkan.Rajalle oli matkaa enää vajaa 50 km kun miehet tankkasi itsensä omilla eväillä tienpientareella. Paikalliset ruokapaikat eivät houkuttele oikein syömään ja kun edessä on vielä rajamuodollisuudet niin ylimääräisiä vatsan väänteitä ei haluttu kokea. Hygienian taso täällä on hyvin erilainen ruoka-aineiden käsittelyssä mihin on totuttu ja sen seurauksista on kokemusta. – Ei naurata tai ei ainakaan uskalla nauraa.

Rajalla kaksikko oli kello 14.00 ja Kazakstan näytti vihreää valoa kello 16.30. Esa ja Sakke suunnistaa sisämaahan ja peltomaisemat jatkuu. 420 km tälle päivälle oli täysin riittävä ajomatka.

Sää on ollut vähäsateinen ja kun kamppeet on kerta kuivat niin teltta on pystytetty tienvarsipusikkoon. Mahtaako olla miten iniseviä ympärillä ?

Muutama kuva tienvarsilta ja ylitetyistä silloista:

  

   

-Capon Lea –

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s