5.7.2010 Golden Altai

Esan pyörä on saatu nyt kuntoon ja koeajo suoritettu onnistuneesti. Pientä hiomista sisäkehän kanssa oli sillä kytkin lähdettiin rakentamaan FZR 1000 levyistä.

Varaosien saanti vie Venäjällä aikaa tilauksesta toimitukseen noin viikon verran.Varaosien tilaaminen ei onnistu puhelimella tai sähköpostin kautta sillä ennakkomaksu tilauksen yhteydessä on tapa eikä poikkeus.Suhteet paikallisiin ovat erittäin tärkeitä ja kannattaa poiketa merkkihuolloissa ja liikkeissä matkan varrella vaikka ei niin pakottavaa tarvetta olisikaan, sitä kun ei tiedä koska apua tarvitsee. Esan pyörän rikkoutuminen viivästytti matkaa vain pari vuorokautta kun pahimmassa tapauksessa siihen olisi voinut mennä toista viikkoa pitkän matkaa.

Oma ja kaverin apu on kuitenkin se paras apu ( ja edullisin ) – Tämä kannattaa muistaa kun matkaa valmistelee ja mahdollisia varaosien tarpeita miettii. Huoltojen tarve jatkuu ja niihin on valmistauduttu nyt entistäkin paremmin. Uusia osia on tulossa molemmille miehille Team 2:n mukana (  Team 2 starttaa 10.7.2010 )

Päivän aikana on solmittu uusia tuttavuuksia.Kokemuksia on vaihdettu ajetuilta reiteiltä ja karttoja tutkittu porukalla. Altain alueelta löytyy upeita maisemateitä aloittelijoille ja kokeneille konkareille.Seuraavien päivien ajosuunnitelmat on merkitty karttaan kuultujen kokemusten, paikallisten suositusten ja omien mieltymysten mukaan.Tiedossa on varmasti upea kierros vuoristossa.Saken ja Esan suunnitelmat alkoi kiinnostaa myös Tanskalaista Peteriä ja hän liittyy kolmanneksi pyöräksi porukkaan Altain kierrokselle.

Säätiedote lupaa Altain kierrokselle :      

 

Kultaisen Altain ajettavia maastoja – en enää ihmettele mikä tänne vetää kun katselee näitä kuvia ja linkkejä

     

http://www.admo-tours.com/motorcycle/tours/asia/russia/altai_photos.htm ( Yritys joka räätälöi matkan valmiiksi , lennät vain paikanpäälle ja maksat – voihan tämän näinkin kokea jos aika on kortilla ja budjetissa varaa )

http://www.toursmoto.com/indexint.html?foto.html

 

Vaikka kuinka haluaisimme nähdä FIN2PAMIR omia matkakuvia niin… Sakke kirjoittaa : Unohdettava omien kuvien lähetys. Se on aikaa vievää ilman omaa WiFi yhteyttä.

Tulemme näkemään kuvat syyskuussa Saken kuvablogista: http://kuvablogi.com/blog/9421/

Jos saisimme vaikka jonkun kuva silloin tällöin niin totuus ei unohdu.

– Capon Lea-

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s