29.6.2010 Elukka vetojuhtana

Vaikea päivä Mongoliassa . Esan pyörässä on luistanut kytkin jo muutamia päiviä ja nyt pyörä on totaalisesti pois pelistä. Korjaustyötä on tehty useita kertoja mutta ei auta. –  Uudet kytkinlevyt on saatava. Remontti ei ole iso ,vie vain noin 30 min. aikaa, mutta ongelma on ISO kun osia ei ole.

Sakke hinasi Esaa noin 70 km , niin että he pääsivät valtatien varteen. – Tämä oli aika koitos Elukalle, mutta se veti. Tienvarteen päästyään Esa jäi liftaamaan ja Sakke lähti hakemaan vettä ja etsimään apua 10 kilometrin päässä olevasta kylästä. Kamelit käyskenteli arolla ja katselivat uteliaina Esaa ,joka pyöränsä kanssa tienvarressa odotti pelastajaa. Matkaa on Altaihin riittävästi ja Venäjän rajalle reilu 1000 km. Auto tarvitaan.

Sakke soitti kylästä minulle ja kertoi tilanteen ( Tiellä puhelin ei löytänyt kenttää ). Koti-team alkoi selvittämään osia joita tarvitaan. Osaluettelo saatiin aikaiseksi Yamaha kauppiaan Ilkka Savusalon avulla ja myös vaihtoehtoisten tarvikeosien koodit tietoon( KIITOS ILKALLE ). Etsin Venäjän puolelta varaosien ostopaikkaa ja uskon sen myös löytyneen Barnaulista. Bike Land kuulostaa lupaavalta.Kaupungissa on myös toinen mahdollisuus , Yamahan liike.

Tekstiviesteillä välitettiin Sakelle osatiedot ja yhteystietoja. Laitoin myös aikaisemmin matkan aikana tutuksi tulleille Venäjän motoristeille avunpyyntö mailin – jos vaikka osat löytyisi nopeammin venäjän kiellä ko. liikkeistä ? Tässä nyt pistetään ystävyys tosi koitokseen.

Spot piirtää tasaista viivaa ja pyörät liikkuu –Sakke ajaa ja Esa istuu masentuneena pienen Hyndain lavalla pyöränsä kanssa. Mongolialainen perhe otti Esan ja pyörän kyytiin. Ihme, lava oli muutenkin aivan täysi jo öljyä , laatikoita ja muuta tavaraa.Pyörä roikkuu osittain ulkona lavalta mutta kiinni köytettynä.

Kello on Mongoliassa 02.10, Sakke ja auto saapuu noin 02.30 Altain kaupunkiin.

Nyt nukkumaan.

– Liitän muuten iltarukoukseeni muutaman sanan noista tarvittavista varaosista.

-Capon Lea-

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s