28.6.2010 Kohti Altaita – Uiden

Sakke ja Esa ajaa kymmentuntisia päiviä, hitaasti mutta varmasti matka etenee. Päivän kilometrit on keskiarvoltaan Gobin lenkillä noin 200-250 , tuntinopeus sama luku jaettuna kymmenellä. Kartalta on etsitty vaihtoehtoreittejä mutta valitseepa minkä reitin vaan niin tiet on yhtä huonoja joka puolella.

Jokia on ylitetty eilen ja tänään. Siltojakin on olemassa mutta ylitykset voi tehdä ilman niitäkin. “Vesimotocross” on ihan hauskaa tai joillakin se voi olla syvältä… niin kuin tuossa alakuvassa automiehelle on käynyt. – Vika varmaan löytyy konepeltiä nostamalla ja vielä keskellä jokea.

Saken lähettämä tekstiviesti jätti omalle mielikuvitukselle varaa , se kuului näin : “ Uitiin eilen joessa joka ylitettiin “.

Yritin kysellä “ Yltikö kädet pohjaan ?” , mutta viesti ei ilmeisesti koskaan mennyt perille.Satelliitti kuva on tältä päivältä ja kuten näkyy, silta on tarpeeton ja ylityksille ei löydy muuta selitystä kuin pyörän pesu. Satelliittikuvassa kohdassa 38 on pieni jurtta alue sekä ilmeisesti huoltamo. Taukoa on pidetty sen verran että Esan pyörän kytkin on avattu. Kytkin on syönyt jotakin sopimatonta kun niin luistaa … näistä syömisistä on yritetty olla tarkkana, mutta elukat on elukoita. Tämäkin Yamaha on niin nuori yksilö että luulisi pystyvän vielä pidättämään.

 

 

260 km , tämän päivän ajoreitti.Pölyävää kuoppaista uraa . Siirrytty pois pääväylältä.

 

 

 

 

 

Parin päivän kuluttua alkaa olla jo kovaa maata renkaiden alla ja maisemat muuttuu komeisiin vuoriin.Tuskin maltan odottaa…. Tiedossa korkeita vuoria ,mutkaisia teitä ,kurkistus Kiinan puolelle ja kuumaisemia.

Voisin jo sanoa tässä vaiheessa “Gobi on nyt nähty , rankkaa oli mutta kyllä kannatti”

– Capon Lea-

********************************************************************************************************************************************************************************************************************

TERVEYSTIEDOTE 

28.6.2010 Kemerovo /Venäjä

Seppo hoidossa

Mustatakkinen hotellin lääkäri vei potilaan hoitoon ilman hänen vastustusta.Jalka kuvattiin ja todettiin luunpäiden olevan oikeassa asennossa- tämä tieto oli erittäin hyvä.Kiitos Saken lastoituksen ja teippauksen. Lääkäri kipsasi kuitenkin jalan kyselemättä sen enempää potilaan tahtoa.Seppo määrättiin viideksi päiväksi lepolomalle ja ajokieltoon. Lääkitystä saa ottaa ajovieroituksen hoitoon … jos se helpottaa. Hoitoympäristö on viihtyisä ja siisti , majoitus hirsilinnassa – alue aidattu ja pyörä odottaa.

Perjantaina 2.7.2010 potilaan tila arvioidaan uudestaan.Toivossa eletään että kipsiä kevennetään ja muotoillaan niin että saapas mahtuu jalkaan.

Umberto jää myös parantelemaan nilkkaansa Sepon kaveriksi.  – Hyvä niin.

Toivotaan tätä pikaista paranemista !

-Capon Lea-

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s