25.6.2010 Gobin pitkä ja kivinen tie & Death Worm

Tekstarit eivät ole tänään kulkeneet yrityksistä huolimatta.Satelliittilähetin on piirtänyt pisteitä noin 100 kilometrin verran – vauhti on ollut ihan olematon kun ajoon oli käytetty kuitenkin työpäivän verran aikaa. Kartalla ei näy tiemerkintöjä ja epäilen että maasto on erittäin vaikeakulkuista.

Bongailin kuvia ajetun reitin varrelta ja täytyy sanoa että mielenkiintoista maastoa. Vuorilla voi tähän aikaan olla runsaastikin vettä ja tuo oikeanpuolinen alakuva on kanjonista jossa joki virtaa – kuinka vuolaana nyt ?  Onko maasto liiankin vaikeaa ajaa ? Katsoin reittisuunnitelmaa ja “tie” edessäpäin ei näytä yhtään helpommalta – nyt menee aikaa.Toivottavasti tekstarit saadaan kulkemaan ja kuullaan päivän tapahtumat ja tilannetietoa.

 

 

 

FIN2PAMIR tarinat olivat vähäiset tälle päivälle, mutta ainahan on jotakin muuta kerrottavaa.

Oletteko kuulleet Mongolian legendaarisesta Death Worm ( kuolon toukasta ? )

Gobin autiomaassa elää vahvana tarina Mongolian Death Worm -eläimestä eli latinan kieliseltä nimeltään Allghoi khorkhoi. Kyseisen otuksen pituus on kerrottu olevan 0,5-1,5 metriä . Ulkonäyltään otus olisi punainen ja sillä ei ole päätä, vaan ainoastaan iilimatomainen suuaukko. Hyökätessään se suihkuttaa keltaista happoa uhrinsa päälle, joka aiheuttaa iskun, jossa kameli tai ihminen menettää tajunsa.

Nämä otukset elävät maan alla ja esiintyvät ainoastaan juhannuksen aikoihin maanpinnalla jolloin niillä on ehkä pariutumisaika ?

 

Tiedemiehetkin ovat melko varmoja että otus voi olla olemassa. ( linkki alla )

http://www.environmentalgraffiti.com/featured/mongolian-death-worm/2266

Onkohan Sakke ja Esa tehneet havaintoja ? , nythän on Juhannusaatto !!!

 

Lippahivossa lähdetään Suhosen rantaan perinteiselle kokolle . Hyvää juhannusta kaikille.

-Capon Lea-

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s