11.6.2010 – 1. päivä Mongoliassa

Satelliitti välittää kuvaa ja ajettua reittiä. Tänään oli pitkä päivä ja ajokeli hyvä. +23. Yöksi sää viilenee mutta edelleen lukemissa +13-15.

Ajaminen kevyellä pyörällä on huomattavasti helpompaa ja soraa riittää. Varsinaisia teitä ei ole, on vaan paljon ajouria joista jokainen voi valita omansa tai tehdä uuden. Ajaminen vaatii keskittymistä kokoajan. Tienumeroita eikä taivasmerkkejä näy , kylistä lähtee säteittäin polkuja joiden määränpäätä ei voi tietää. Täällä on mentävä maastokartan ja kompassin mukaan ellei satu olemaan paimentolainen joka on vuosisatojen perimätiedolla ohjeistettu luonnossa liikkumaan ja pysymään hengissä. Alan ymmärtää miksi alkuperäisväistö pitää edelleen hevosta suuressa arvossa. FIN2PAMIR ryhmälle tämä maa antaa todellisen haasteen myös pyörät tulee vaatimaan huoltoa tuplasti enemmän, uskoisin.

Tässä kuva; Mongolian hyvää tietä.

 

Uutuudenviehätys,kauniit maisemat vai vaikea ajettavuus  ?  Tänään meni ajaminen kuitenkin “ylityöksi” sillä ajotunteja kertyi reilusti yli 12. Kilometrejä en tiedä.

Uni varmasti maistuu näissä maisemissa kirkkaan tähtitaivaan alla rankan päivän jälkeen.

  Elukka oikeassa ympäristössään

 

MUUTA JUTTUA PÖYDÄN TAKAA

Sää on ollut tosi aurinkoinen myös kun näitä satelliittikuvia on otettu. Korkeuserot näkyy hyvin. Suurentamalla pääsee näkemään pienet yksityiskohdatkin.

Tässä kolme ( suurennusta) kuva-arvoitusta. Mitä kuva esittää ?              

1.                                                             2.                                                          3.

Itse voisin tehdä näistä vaikka tauluja tai koota tilateoksen ( suuressa koossa ilman muuta )

Kuva 1 = Vuoristojärven jää sulaa

Kuva 2. = Pilvet varjostaa

Kuva 3. = Lumiset huiput

Kauneus on katsojan silmässä

 

Ilta on mennyt karttoja tutkiessa ja Mongoliaan tutustuessa. Tästä maasta löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja kerrottavaa.

– Capon Lea-

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s