LÄHTÖÖN 39 PÄIVÄÄ

Pyörien rakentaminen ja varustelu on edelleen kiivasta, vaikka sitä on tehty koko talvi. Nykyisin kun liikeillä ei ole mitään hyllyssä, vaan ne tilataan tavaran toimittajalta, joka tilaa tavaran valmistajalta, joka alkaa valmisitaa tavaraa joskus, kun tilauksia on riittävästi, venyvät toimitusajat todella pitkiksi.

Asia on suurimmaksi osaksi ratkaistu tekemällä osat itse, niin "saa mitä ansaitsee".

Pyörien ja varusteiden testetit ovat alkaneet ja 23-25.4.2010 on Team 1 testiviikonloppu, jolloin pyritään testaamaan pyörien käyttäytyminen ja varusteiden pakkausmenetelmät täyteen lastattuna.

Sääennuste ei viikonlopulle ole kovin lupaava, räntä- ja vesisadetta, mutta tuleepahan testattua ainakin huonoissa olosuhteissa.

 

Tietoja DUSTY WOBBLS ADVENTURES

We are knot of bikers and almost all of us have been biking more than thirty-five years so we are already old farts but Keith Richards is still playing. Most of us lives at lake area in Finland but our society is word wide so you can ram to some of us anywhere. We have done lot of all kind of motorbike trips and tours all over the planet. Now days we mostly do enduro and adventure tours and trips but some paved roads also once and awhile. So if you are roaming this side of the planet don’t hesitate to contact us. Hopefully we can help you out of tricky situation? http://www.dustywobbls.com
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s